020 334 28 61

 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Algemene voorwaarden

VOORWAARDEN

Snelle leverantie Wij doen ons best om uw bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren. Zo mogelijk binnen 1 werkdag. Afhankelijk van de dag en het tijdstip van bestellen kan de levertijd 2 a 3 werkdagen bedragen. Mocht er door tussentijdse verkoop in een van onze winkels onverhoopt geen voorraad zijn zullen we u zo spoedig mogelijk berichtten en zullen wij de producten die wij wel in voorraad hebben, zo snel mogelijk opsturen.

BEZORGING
Eerste bezorgpoging Niet thuis? De postbode komt terug op: Dinsdag Woensdagavond tussen 9.00 en 21.30 Woensdag Donderdagavond tussen 9.00 en 21.30 Donderdag Vrijdag overdag Vrijdag Zaterdag overdag Zaterdag Maandag overdag Mocht U bij de tweede bezorgpoging ook niet thuis zijn, laat de postbode een kennisgeving achter met de melding op welk postkantoor het pakje af te halen is. Retourzending Heeft u artikelen gekocht, die u om wilt ruilen, kunt u deze retourneren met uw wensen voor het vervangende artikel, let op wij geven géén geld terug in de winkels. Afgeprijsde artikelen en artikelen uit de outlet rubriek kunnen niet geruild worden.

RETOUNEREN
Wilt u een artikel retour sturen dan verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen voor de juiste afhandeling. U kunt het pakketje met voldoende porto aan ons terugsturen. Let op: ongefrankeerde pakketjes worden niet aangenomen! U kunt kiezen uit 2 manieren van retourneren: Via het postkantoor: De te retourneren artikelen stopt u in het pakket, voorzien van het retouradres. En u geeft het pakket af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Let wel dat dit binnen 14 dagen na ontvangst moet gebeuren. Vergeet niet om uw afgiftebewijs goed te bewaren. Wanneer wij het pakketje ontvangen hebben worden de vervangende artikelen verzonden of krijgt u u geld retour met aftrek van de daadwerkelijke verzend en administratiekosten. In de winkel: U ruilt het artikel in één van onze winkels in Amsterdam of Arnhem, voor de adressen raadpleeg de site. Vergeet niet de bon mee te nemen. Let op: in de winkels kunt u alleen ruilen dus geen geld retour krijgen.

BETALING
U kunt direct via Ideal betalen of het bedrag per overschrijving over te maken. Indien u via Ideal betaald is het bedrag onmiddellijk bij ons binnen en kan het pakketje gelijk verstuurd worden.

KOSTEN VERZENDING
Voor verzending houden wij de volgende kosten aan: Voor alle bestellingen wordt een bedrag van €2,50 aan verzend & administratiekosten berekend. Wanneer je alle gekochte artikelen retour stuurt worden de daadwerkelijke verzendkosten van €6,75 in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Privacy statement: De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is: Botobe BV. Ons postadres is: postbus 5093, 6802EB, Arnhem. Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 57226229 Ons BTW nummer is NL852490616B01 Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, risicobeheer en marketing doeleinden. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.